ВИЗУАЛНА ИДЕНТИЧНОСТ НА ИНОВАТИВНО ПРИЛОЖЕНИЕ

ZAYA е приложение, което позволява на домакинствата в цяла Европа да поверят всички свои инструкции за употреба на ексклузивен дигитален хъб, предоставящ разнообразни интегрирани услуги, включително и такива с изкуствен интелект. Концепцията за ZAYA е новаторска стъпка в дългия път към по-чиста Земя чрез намаляване негативното въздействие на обезлесяването, отпадните води и въглеродните емисии. Ценностите, върху които стъпи разработената идентичност са екология, иновация, комфорт и опростеност.

ИЗПИСАНИ ДУМИ

3000+

ИЗОБРАЖЕНИЯ

70+

ИКОНИ

70+

БАНЕРИ

30+

КЛИЕНТ
ZAYA

УСЛУГИ
БРАНД ИДЕНТИЧНОСТ
СЪЗДАВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ
WEBSITE DESIGN
ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

ГОДИНА
2023

Клиентът ни се довери за създаването на цялостна визуална идентичност. Стартирахме процеса с разработката на специални Mood boards, които го улесниха да избере правилната посока за усещане на бранда. Продължихме с разработката на лого и слоган, подбор на шрифтове, цветова палитра, сет от икони и изображения.

Всичко това пакетирахме в подробни и изчерпателни инструкции – Brand guidelines. Те ни помогнаха за създаването на сайта и самото приложение, както и в процеса на цялостното му маркетиране на целевите пазари.

Искате запомнящо се лого и силна визуална идентчност на бранда?

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ