Дигиталното присъствие на вашия бизнес е от ключово значение за неговия успех и развитие. Дейностите в Интернет скъсяват дистанцията с потребителите и предлагат вашия продукт или услуга по най-краткия и естествен път на клиента.  За да се случи това, дигиталната стратегия трябва да бъде внимателно планирана и осъществена с помощта на най-съвременните инструменти. Дигиталните кампании са лесно измерими и проследяването на вложените ресурси спрямо постигнатите резултати може да се оцени.

Обърнете се към нас за управлението на дигиталното присъствие на вашия бизнес и няма да съжалявате.

ЕТО КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ:

Изграждане и управление на дигитални маркетингови стратегии включително:

PPC реклама
Цялостни SEO одити
SEO оптимизация
Създаване на съдържание
Мобилна реклама
Retargeting
Google Ads автоматизация
Email Marketing
Създаване и управление на социални медии
Създаване на сайтове

PPC РЕКЛАМА

Pay-per-click мрежата е задължителен канал в маркетинговия микс, в който резултатите се виждат бързо и в реално време. За разлика от CPМ рекламата (Cost Per Impression), при PPC заплащането става само при клик. Най-големите предимства на този вид реклама са възможността за проследяване на ефективността и свободата за промяна на посланията и настройките на рекламата при активна кампания.

МОБИЛНА РЕКЛАМА

Това е реклама, която се сервира на всички мобилни устройства. Осигурява едно безценно предимство – вашите клиенти виждат услугите и продуктите ви независимо от това къде се намират. Достатъчно е да отворят някое приложение на мобилното си устройство и рекламата вече е при тях.

RETARGETING

Това е много функционален похват, благодарение на който рекламата ви ще се показва на потребителите, които са посетили вашия сайт и са проявили интерес към продуктите или услугите, представени на него. Ако не осъществите директна продажба с първия изстрел, то след време, когато клиентът е узрял за идеята и е взел решението, вие отново ще напомните за себе си и предимствата на вашата марка. Ние ще ви помогнем със стратегията и техническото изпълнение.

GOOGLE ADS

Най-важните предимства на Google Ads могат да се обобщят в три точки:

Гъвкавост
Възможност за прецизно таргетиране
Навременни подробни статистики

Разбира се, не е само това. Правилното управление на кампании в платформата позволява регулиране на рекламните бюджети и ключовите думи, ежедневно оптимизиране на цената на клик, обширна партньорска мрежа от сайтове, в които може да се рекламира чрез банери, видеа и текстови реклами.

Ако се посъветвате с експерти в дигиталния маркетинг ще научите, че цената за реклама в AdWords не е фиксирана, а се определя от обема на търсене за даден бранш, конкретната рекламна стратегия и най-вече от заложените цели.

EMAIL MARKETING

Интересни текстове и визуални елементи, изпратени във красиво изглеждащ бюлетин директно в пощенските кутии на вашите клиенти, са още един метод да им представите новините около вашия бизнес. Ако не притежавате готова база данни с потенциални клиенти, то ние можем да ви помогнем да я изградите, а след това да я поддържате и разширявате. С  подготвянето на заинтригуваща, полезна и красиво поднесена информация ще поддържаме интереса към вашите продукти и услуги. Ползите за бизнеса от този канал са много:

Създаване на целенасочена и лоялна аудитория от хора, които живо се интересуват от това, което предлагате
Изграждане на доверие
Поддържане на контакт с вашите клиенти и бизнес партньори
Подходящ начин да рекламирате предстоящи промоции, събития и новини

Имате нужда от дигитална реклама?