Какво можем?

Помагаме на бизнеси от всякакъв характер и размер да разширяват своята дейност.

Социални медии

Участвайте активно във всички социални мрежи, за да поддържате жив диалога с вашите клиенти и да задържите ангажираността им към вашите продукт или марка. Ние ще създадем корпоративния ви профил и ще се погрижим винаги да е изпълнен с интересно и актуално съдържание.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

SEO

Бъдете първия избор на хората, когато търсят информация в мрежата. Това гарантира постоянен трафик към вашия сайт и потенциал за повече продажби. Ние ще анализираме съдържанието на вашата уеб страница и ще се погрижим тя да излиза на по-предни позиции при търсене в интернет.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Дигитална реклама

Повишете ефективността на вашите рекламни кампании като използвате дигиталните медии и социалните мрежи, предпочитани от най-активните потребители. Смаркетинк ви предоставя стратегически консултации, планиране и провеждане на дигитални кампании в кратки и дългосрочни планове.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Инфлуенсър маркетинг

Партньорството между брандове и инфлуенсъри отдавна вече не е нова тенденция, а един от най-успешните начини за представяне на бизнеси и ефективно достигане до правилна целева аудитория.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Събитиен мениджмънт

Използвайте уникалната възможност да се срещнете лично с вашите клиенти и партньори, за да предадете посланията си и да заздравите връзката си с тях. Предлагаме цялостна услуга по планиране, организиране и провеждане на събития, които ще оставят гостите ви впечатлени.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Изработка на сайтове

Възползвайте се от необятните възможности на интернет, за да представите по забележителен начин вашата фирма, бранд или продукт. Предлагаме концепция, дизайн и цялостна изработка на интернет страници с разнообразна структура и богати функционални възможности.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Медии и PR

Погрижете се медиите да ви споменават редовно и имиджът ви в публичното пространство да бъде безупречен. Ще ви помогнем със стратегия за PR кампании, управление на връзките с медиите, създаване на PR съобщения, както и организиране на пресконференции на професионално ниво.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Създаване на съдържание

Поддържайте интереса към вас и се стремете да изградите добра репутация с помощта на богато и интересно съдържание за вашите сайт, социален профил и рекламни материали. Ние можем да изготвяме за вас оригинални или адаптирани висококачествени текстове с разнообразна тематика.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Дизайн и продукция

Използвайте силата на рекламните материали, за да популяризирате вашата марка сред настоящите и потенциалните ви клиенти. Ние от екипа на Smarkethink, осигуряваме оптимални условия за предпечатна подготовка и производство на всякакъв тип печатни материали и рекламни изделия.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Изграждане на работодателски бранд

Разработването на Employer Bradning политика е важна задача за създаване на позитивен имидж, който да привлича и задържа кадри.
Мотивирайте служителите си както ги зарадвате с малки изненади в офиса или ги поканите на тематично afterwork party.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Цялостно маркетингово обслужване

Цялостно маркетингово обслужване на новосъздадени брандове и разраснали се вече бизнеси, които се нуждаят от компас в морето от маркетингови възможности и инструменти. Професионални консултации, планиране и изграждане на стратегии с краткосрочни и дългосрочни бизнес цели.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Ако искате по вашата кампания да работи млад и енергичен екип, пълен с идеи и подплътен с опит при изпълнението на най-разнообразни проекти, свържете се с нас още сега.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА