Skip to main content

УСЛУГИ

елемент - Смаркетинк

Помагаме на фирми от всякакъв вид и размер да разширяват своят бизнес. Развиваме стратегии и осъществяваме кампании, като използваме иновативен подход и съвременни методи, които привличат вниманието на вашата целева аудитория. Открийте нашия богат спектър от предлагани услуги.

Smarkethink - елемент

СЪБИТИЕН МЕНИДЖМЪНТ

Използвайте уникалната възможност да се срещнете лично с вашите клиенти и партньори, за да предадете посланията си и да заздравите връзката си с тях. Предлагаме цялостна услуга по планиране, организиране и провеждане на събития, които ще оставят гостите ви впечатлени.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
елемент - Смаркетинк

ЦЯЛОСТНО ОБСЛУЖВАНЕ

Партньорството с нас включва професионални консултации, планиране и изграждане на стратегии с бизнес цели. Ние предоставяме цялостно маркетингово обслужване за новосъздадени брандове и разрастващи се бизнеси, търсейки ориентир в морето от маркетингови възможности и инструменти.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
PR И КОМУНИКАЦИИ елемент - Smarkethink

КОМУНИКАЦИИ
И PR

Погрижете се медиите да ви споменават редовно и имиджът ви в публичното пространство да бъде безупречен. Ще ви помогнем със стратегия за PR кампании, управление на връзките с медиите, създаване на PR съобщения, както и организиране на пресконференции на професионално ниво.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
елемент - Смаркетинк

ДИГИТАЛНА РЕКЛАМА

Повишете ефективността на вашите рекламни кампании като използвате дигиталните медии и социалните мрежи, предпочитани от най-активните потребители. Смаркетинк ви предоставя стратегически консултации, планиране и провеждане на дигитални кампании в кратки и дългосрочни планове.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
елемент - Смаркетинк

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Взаимодействайте активно във всички подходящи социални мрежи за вашия бизнес, запазвайки живия диалог с клиентите си и поддържайки тяхната ангажираност към вашите продукти или услуги. Ние ще създадем вашия корпоративен профил и ще гарантираме, че винаги е изпълнен с интересно и актуално съдържание.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
елемент - Смаркетинк

SEO

Бъдете първия избор на хората, когато търсят информация в мрежата. Това гарантира постоянен трафик към вашия сайт и потенциал за повече продажби. Ние ще анализираме съдържанието на вашата уеб страница и ще се погрижим тя да излиза на по-предни позиции при търсене в интернет.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Smarkethink - елемент

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

Използвайте силата на рекламните материали, за да популяризирате вашия бранд сред настоящи и потенциални клиенти. Нашият екип предоставя висококачествен дизайн и производство с разнообразни ефекти на всички печатни материали и рекламни изделия.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Уеб Дизайн - Смаркетинк

УЕБ ДИЗАЙН

Възползвайте се от необятните възможности на интернет, за да представите по забележителен начин вашата фирма, бранд или продукт. Предлагаме концепция, дизайн и цялостна изработка на интернет страници с разнообразна структура и богати функционални възможности.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
БРАНД ИДЕНТИЧНОСТ - Смаркетинк

БРАНД ИДЕНТИЧНОСТ

Лого, цветова палитра, правила за използване на бранда са от съществено значение за един разрастващ се бизнес. За да представите своя имидж правилно пред клиентите и партньорите си, отдайте специално внимание на изграждането на тези елементи на визуалната идентичност.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
елемент - Смаркетинк

СЪЗДАВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ

Поддържайте интереса към вас и се стремете да изградите добра репутация с помощта на богато и интересно съдържание за вашите сайт, социален профил и рекламни материали. Ние можем да изготвяме за вас оригинални или адаптирани висококачествени текстове с разнообразна тематика.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
елемент - Смаркетинк

ИЗГРАЖДАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛСКИ БРАНД

Разработването на Employer Bradning политика е важна задача за създаване на позитивен имидж, който да привлича и задържа кадри. Мотивирайте служителите си както ги зарадвате с малки изненади в офиса или ги поканите на тематично afterwork party.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
елемент - Смаркетинк

ИНФЛУЕНСЪР МАРКЕТИНГ

Партньорството между брандове и инфлуенсъри отдавна вече не е нова тенденция, а един от най-успешните начини за представяне на бизнеси и ефективно достигане до правилна целева аудитория.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

Ако искате по Вашата кампания да работи енергичен екип, пълен с идеи и подплатен с опит при изпълнението на най-разнообразни проекти, свържете се с нас още сега.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА