ГОДИШНИ КАЛЕНДАРИ - ОТ КОНЦЕПЦИЯ ДО ВИЗИЯ

Предоставяме на БОРИКА АД ексклузивни годишни календари, вдъхновени от различни аспекти на българската култура. Всеки дизайн е майсторски изработен, в синхрон с уникалния стил на компанията, подчертавайки иновативността и елегантността на визията. Нашата ангажираност включва и създаването на съдържание, което хармонира с визията на календарите, осигурявайки не само красота, но и смисленост и ценност.

ОБЩ ТИРАЖ

29 700

СЪЗДАДЕНО СЪДЪРЖАНИЕ

3500 ДУМИ

ЧАСОВЕ В ПОДГОТОВКА

25 000

ЕКИП ОТ ЕКСПЕРТИ

5

КЛИЕНТ
БОРИКА АД

УСЛУГИ
ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН
СЪЗДАВАНЕ НА ТЕКСТ
ПРОИЗВОДСТВО

ГОДИНА
2019-2023

2024 "ДИНАМИКА В БАГРИ И ГРАФИТИ"

С вдъхновение от съвременното визуално изкуство, родено от талантливи млади художници, нашият годишен календар е посветен на темата ‘Динамика в багри и графити’. Всяка страница е като платно, изпълнено със сърце и умение, представяйки многолика енергия и изразителност на графитите, обогатени с изтънчената естетика на изобразителното изкуство. Темата обединява най-талантливите и утвърдени творци в тази област, създавайки вълнуващо пътуване през цветове, форми и емоции. Партнирахме си по проекта с едни от най-популярните български графити творци, а именно Насимо, Светлозар Янков – Sve, Павел Калоянов – Epik, Ганчо Ганев – Gana.

2023 "ИЗ РЪЦЕТЕ НА ИЗКУСНИТЕ БЪЛГАРСКИ МАЙСТОРИ"

Днес, занаятите представляват повод за гордост за всеки българин. Те продължават да съществуват и да обогатяват съвременния живот чрез уникални изделия от керамика, дърворезба, тъкачество и още много други, които отразяват спецификата на различните етнографски области в България. Включването на темата за уникалното майсторство на българските занаяти в годишния календар е част от цялостната визия на БОРИКА АД за поддържане, съхранение и популяризиране на богатото българско наследство. Ние работихме съвместно по визията с популярния български фотограф Иво Данчев, арт директор на списание National Geographic България. Заедно създадохме една емоционално заредена визия, която докосва дълбоко българския корен.

2022 "СИЛАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ БИЛКИ"

Темата за силата на българските билки е актуална и пряко свързана със здравето, природата и красотата. Българите можем да бъдем горди, че на територията на нашата страна разполагаме с едни от най-полезните растения, които се търсят и използват по цял свят. Разгръщането на темата за силата на билките в календар и други рекламни материали, представя някои интересни, познати, а също и по-малко разпространени лечебни растения заедно с техните полезни свойства.

2021 "РЕЗЕРВАТИ В БЪЛГАРИЯ"

Темата ‘Резервати в България’ ни предоставя възможността да се потопим в природните красоти и богатства на нашата страна, заснети в 24 кадъра от известни български фотографи. Презентирани са най-живописните, най-недостъпните и най-високите резервати у нас, позволявайки ни да се запознаем с богатството на растителния и животинския свят, който те ревностно пазят.

Моментът за вашето събитие наближава и имате нужда от идейна концепция, съвети и помощ от професионалисти?

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ