ACCENTURE SUMMER COMMUNITY EVENT 2022

За поредна година нашият клиент Accenture ни се довери да се погрижим за всеки аспект от лятното събитие на компанията. Излизайки от сянката на пандемията, когато събитията на живо отново станаха възможни, Smarkethink съзря необходимостта от свързване между хората. Accenture прегърна идеята за насърчаване на комуникацията и подобряване на сплотеността и синергията между двете дивизии на компанията и заедно осъществихме невероятно парти.

ПОКАНЕНИ ГОСТИ

291

ЕКИП ОТ ЕКСПЕРТИ

5

ТЕМА

ACCENTURE TEAMS OUT OF ‘TEAMS’

КЛИЕНТ
ACCENTURЕ

УСЛУГИ
СЪБИТИЕН МЕНИДЖМЪНТ
ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

ГОДИНА
2022

Създаването на перфектното парти започва с избора на идеалната обстановка. Нашето щателно проучване за подходящи места ни заведе до Kino Cabana – лятна открита сцена и бар, предлагащи разнообразна културна и музикална програма. С прецизност и креативност разработихме цялостен план, концепция и бюджет, съобразени с визията на Accenture. От идеи за развлечение до дизайн и производство на материали, екипът ни гарантира, че всеки аспект ще бъде безупречно изпълнен.

Подбрахме три развлекателни акцента, които накараха хората да се забавляват цяла вечер: количка за сладолед, фотобудка с тематични фонове и енергизиращото изпълнение на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени.

Моментът за вашето събитие наближава и имате нужда от идейна концепция, съвети и помощ от професионалисти?

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ