СПЕЦИАЛНО СЪБИТИЕ LESAFFRE
25 ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ

В края на 2023 г. един нов клиент, френският световен лидер в производството на мая – Lesaffre, ни се довери да отпразнуваме заедно 170 години от създаването на компанията и 25 години от встъпването ѝ в България.

ПОКАНЕНИ ГОСТИ

300

ОБРАБОТЕНИ СНИМКИ

1200

ЕКИП ОТ ЕКСПЕРТИ

6

ФОРМАТ

КОКТЕЙЛ

КЛИЕНТ
LESAFFRE

УСЛУГИ
СЪБИТИЕН МЕНИДЖМЪНТ
ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН
PR & COPYWRITING

ГОДИНА
2023

Lesaffre 25 години в България

Над 300 гости, представители на дългогодишни партньори и клиенти на компанията, се събраха в Ozone Skybar & Lounge в хотел Millennium Sofia, за да отпразнуват тази емблематична годишнина на компанията Lesaffre. Специалното събитие беше съпроводено от приятни разговори в изискана атмосфера – високо и близо до звездите, докато всички гости споделяха вълнението за успеха и постиженията на Lesaffre. За доброто настроение на аудиторията се грижеха известните актьори Ненчо Балабанов и Алекс Раева, а певицата Веси Бонева поддържаше ритъма на танците.

Lesaffre 25 години в България
Lesaffre 25 години в България - награда
събитие Lesaffre 25 години в България - проект Смаркетинк
събитие Lesaffre 25 години в България - проект Смаркетинк
Lesaffre 25 години в България - лого

В специално декорираните кътове гостите успяха да се насладят на неповторимия вкус на българските печива, приготвени с продукти на Lesaffre. За кулминация на вечерта, Chef Ради Стамболов впечатли всички присъстващи с ефектна демонстрация – поднасяне на празнична торта, обгърната от мистериозен азотен пушек. Перфектният финал на една незабравима вечер, изпълнена с много усмивки, трепетни вълнения и споделени моменти на радост и приятелство.

събитие Lesaffre 25 години в България - проект Смаркетинк
лого - Lessaffre

Моментът за вашето събитие наближава и имате нужда от идейна концепция, съвети и помощ от професионалисти?

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ