Skip to main content
Bcard

Bcard
Кампанията „Носи българското в себе си“ се организира от Национална Картова и Платежна Схема Bcard за периода 1 септември – 31 декември 2020 г. и е насочена към всички притежатели на карти Bcard. Целта на инициативата е да се стимулира използването на българския бранд карти. По време на кампанията ще бъдат раздадени общо 416 награди, като всеки месец ще се теглят по 104 награди. В кампанията имат право да участват всички притежатели на кредитни, дебитни, персонални или фирмени карти Bcard, като всеки картодържател, който заплати с карта Bcard на ПОС терминално устройство в търговски обект или интернет сайт в периода от 1 септември до 31 декември 2020 г., автоматично се включва в томболата за наградите.

Bcard


ПАРТНЬОРИ

Кампанията се подкрепя от издателите на платежната карта Bcard. Във всяка една от организациите, посочени по-долу, може да получите повече информация за българските платежни карти Bcard, както и да ви бъде издадена карта Bcard.

НАГРАДИ

Cinque Terre

16 ВАУЧЕРА ЗА УИКЕНД
ПОЧИВКИ В БЪЛГАРИЯ

Уикенд почивката е на стойност 300 лв.

Cinque Terre

40 ВАУЧЕРА ЗА
ИЗЖИВЯВАНЕ В БЪЛГАРИЯ

Изживяването е на стойност 120 лв.

Cinque Terre

120 РАНИЦИ

Cinque Terre

80 ТЕРМОСА

Cinque Terre

160 ЧАДЪРА

Bcard

Тегленето на печелившите в кампанията „Носи българското в себе си!“ ще се извършва в присъствието на нотариус до 10 число на всеки от месеците октомври, ноември, декември 2020 г. и януари 2021 г., като всички регистрирани трансакции с Bcard ще бъдат изтеглени на случаен принцип. Имената на спечелилите участници, както и организацията, от която е издадена съответната карта Bcard, ще бъдат публикувани тук.

Изтегли списък с печеливши
Bcard