Skip to main content

МАРКЕТИНГОВА АГЕНЦИЯ
ЗА ПЪЛНО ОБСЛУЖВАНЕ,
НАСОЧЕНА КЪМ РЕЗУЛТАТИ
И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ УСЛУГИ

С фокус върху качеството и иновациите, нашият екип разработва решения, които водят до забележителни резултати. Разгледайте нашето богато портфолио и се убедете сами в страстта и професионализма, с които работим в сферата на маркетинга.

ВСИЧКИ МАРКЕТИНГ УСЛУГИ, ОТ КОИТО ИМАТЕ НУЖДА.

Вашите цели са наша кауза – повече продажби, по-голяма популярност, изграждане и поддържане на силен и вдъхновяващ имидж. Работим с плам и отдаденост, за да достигнете върха.

ДОБРИТЕ ИДЕИ И ПРЕЦИЗНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ СА
В ОСНОВАТА НА УСПЕХА.

Не услугите, които предлагаме, ни правят уникални, а подходът, с който изпълняваме проектите. Първо, вникваме в същината на предизвикателствата, потапяме се изцяло във вашия свят, а след това изплуваме с най-доброто решение за вас. Цялостното и детайлно планиране на проекта е предпоставка за изпълнение и резултати, от които оставате удовлетворени.

КЛИЕНТИ

В Смаркетинк се гордеем с богатото разнообразие от клиенти, които обслужваме. Нашите партньори са водещи компании от различни сектори, които търсят професионализъм и надеждност. Харесваме да работим с клиентите си в различни аспекти на маркетинга, предоставяйки им цялостна подкрепа чрез нашите услуги, включително събитиен мениджмънт, дизайн, дигитален маркетинг, PR и още.

За много от нашите клиенти работим цялостно, грижейки се за всички техни нужди. Стремим се да изградим силни и дълготрайни взаимоотношения, основаващи се на взаимно доверие и разбиране. Горди сме, че сме част от успехите им, като създаваме кампании и събития, които се открояват.

Смаркетинк - клиенти

Искате да създадете професионални рекламни кампании, да проведете запомнящи се събития, да развиете марката си и да намерите нови клиенти? Тогава имаме еднакви цели.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ УСЛУГИ

АВТОРСКИ ИСТОРИИ ОТ НАШИЯ ЕКИП

Filter

България цифров шрифт по почерка на Васил Левски - проект Смаркетинк
Events

Смаркетинк осъществява проект за популяризиране на първия общодостъпен в България цифров шрифт по почерка на Васил Левски

Националната картова и платежна система (НКПС) анонсира подкрепата си на проект за възраждане почерка на Васил Левски в съвременната дигитална…
Read More
Търсим си Digi Marketing Expert - екип Smarkethink
Digital marketing

Търсим Digi Marketing Master за нашия екип

Търсим Digi Marketing Master за нашия екип! Специалистът по дигитален маркетинг ще бъде част от разработването, планирането и прилагането на…
Read More
Иновации - Smarkethink
Digital marketing

Проект на Европейския Фонд за Регионално Развитие

Смаркетинк ЕООД е бенефициент по Договор № BG16RFOP002-2.073-4323-C01 по оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 на Европейския Фонд за Регионално…
Read More