Condex празнува 25 години

Фирма КОНДЕКС ЕООД е създадена през 1993 година с основна дейност в областта на климатизацията, вентилацията и отоплението. Фирмата е сред водещите в сферата на климатизацията на българския пазар и извършва проектиране, доставка, монтаж и сервиз, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на инсталациите.

Задачата: Като наш клиент, който ни се доверява за цялостно маркетингово обслужване от началото на 2017-та година, Condex ни възложиха цялостната организация на събитието по случай 25 години от създаването на фирмата. Събитието се проведе в София, в хотел Маринела през май месец 2018 г.

Какво направихме: Цялостна организация. Предложихме шоу програма с известни български изпълнители и водещ. Представихме избор от места за провеждането, възможно най-подходящи, спрямо изискванията на клиента. Организирахме официална вечеря за всички гости на събитието – украсата в ресторанта, музикалното оформление, менюта, покани, разработихме сценарий за вечерта с участието група и атрактивен балет. Направихме проекти за сцената. Преди вечерята проведохме генерална репетиция и технически проби, посрещнахме гостите и цяла вечер се грижихме за доброто настроение на публиката, навременното сервиране на храната и напитките и провеждането на програмата спрямо сценария. В резултат, получихме поздравления от клиентите и гостите на празника. Заснехме цялото събитие.

Извършени услуги: Цялостна логистика и асистенция за провеждане на събитие;  Изготвяне на сценарий и провеждане на шоу програма; Комуникация и координация на подизпълнители; Изработка на рекламни материали; Проект за сцена; Украса на празничната вечеря.

Category

Организирано събитие, Цялостна организация на събитие

Tags

Date published

July 20, 2018