Accenture Teambuilding

Accenture Bulgaria e част от Accenture, водеща световна компания, предоставяща широка гама от услуги и решения в областта на стратегията, консултациите, цифровите технологии и операциите. Accenture работи на пресечната точка на бизнеса и технологиите, за да помогне на клиентите да подобрят ефективността си и да създадат устойчива стойност за своите заинтересовани страни. Присъства в България от 2016 г. и служителите тук вече са 150, като има офиси в София и Пловдив.

Задачата: Като наш клиент от началото на 2016-та година, Accenture ни възлагат разнообразни задачи свързани с маркетинга. Една от тях е организирането на ежегодния им тимбилдинг. Той се провежда всяка година юли месец в рамките на един ден.

Какво направихме: Започнахме с изобора на място. Комуникация с хотела за възможно най-плавното протичане на събитието, изготвяне на сценарий и меню, подбор на водещ, организиране на подаръци за всички служители, както и предложения за забавни игри, които да се проведат през деня и по време на вечерята. Тъй като мястото е извън София и Пловдив се налагаше да намерим транспорт.

Тимбилдингът има страхотен успех всяка година, служителите се забавляват страхотно и мениджърите са доволни от организацията. През цялото време имаме наш фотограф, който да заснеме най-веселите и хубави моменти, за да останат за спомен.

Извършени услуги: Цялостна логистика и асистенция за провеждане на събитие;  Изготвяне на сценарий; Комуникация и координация на подизпълнители; Заснемане на цялото събитие; Присъствие на мястото на тимбилдинга, за да сме сигурни, че всичко се случва по план.

Category

Организирано събитие, Цялостна организация на събитие

Tags

Date published

July 19, 2018