Календар VELUX

ВЕЛУКС България е част от международната група VELUX, която извършва производствена дейност и продажби на покривни прозорци и аксесоари за тях в повече от 40 държави.

Задачата: Дизайн и производство на годишен фирмен календар

Какво направихме: С екипа на Велукс България работим заедно от 2012 година. При една от срещите ни подариха впечатляващ фирмен календар произведен от офис в друга държава. На всяка страница на календара бяха показани обекти, реализирани с продуктите на VELUX от тази страна. Календарът много ни хареса и ние веднага си го поставихме в офиса. Скоро след това предложихме на Велукс България да им направим календар с изображения на обекти от България, в които са вложени VELUX продукти. Така, с родни примери, българския потребител ще се вдъхнови да използва подпокривните пространства, а архитектите – да залагат продуктите на VELUX в своите проекти. Нашето предложение се хареса много на Велукс България и ние се заехме с изпълнението. Направихме план, който включваше списък с обекти, в които са вложени подпокривни прозорци VELUX – къщи, кооперации, административни сгради и хотели, и се свързахме със собствениците, за да уговорим съгласие да участват в календара. Наехме един от най-добрите български фотографи и за период от 6 месеца направихме голям брой висококачествени снимки, запечатали обектите в различни сезони и от най-разнообразни гледни точки. Междувременно създадохме дизайна на календар, съобразен с цялостната визия на компанията и заснетия материал. В края на годината нашият клиент и ние бяхме изключително доволни и горди от резултата – вдъхновяващ календар с родни български обекти и страхотни снимки.

Извършени услуги: Криейтив, Графичен дизайн, Фотографски услуги, Създаване на текстове, Производство на фирмени рекламни материали.

Category

Продуктов дизайн и производство, Цялостен дизайн, съдържание и производство на брошура

Tags

Date published

August 14, 2018