“Вкарай гол на жегата!”

Фирма КОНДЕКС е създадена през 1993 година с основна дейност пълен инженеринг в областта на климатизацията, вентилацията и отоплението. Фирмата извършва проектиране, доставка, монтаж и сервиз, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на инсталациите и е сред водещите в сферата на климатизацията на българския пазар. Кондекс е официален вносител за България на климатична техника Mitsubishi Heavy Industries.

Задачата: Лятна онлайн и радио кампания за промотиране на климатици Mitsubishi Heavy Industries.

Какво направихме: За втора поредна година пред нас стоеше предизвикателството да измислим лятна кампания за климатиците Mitsubishi Heavy Industries, чийто официален вносител в страната е Кондекс. Това лято обаче беше по-особено, всички се вълнуваха от едно нещо – Световното първенство по футбол. За да привлечем вниманието към промоцията на климатиците, искахме да създадем история и закачка, свързана с него, освен с летните горещини. Измислихме подходящ слоган, който показахме на клиента. Но не беше достатъчно да имаме web и радио реклама – искахме да ангажираме хората с марката, искахме да получим информация за нуждите на потребителите. Така стигнахме до лендинг страница с форма с въпроси, свързани с помещенията, които искат да охлаждат или отопляват клиентите. Всеки попълнил въпросника получава отговор по мейла със съвет за най-подходящия модел климатик за съответното помещение. Тази обратна връзка е много полезна за клиента ни.

Извършени услуги: Организация, криейтив, дизайн, web банери, онлайн и радио реклама и томбола на лятната кампания на климатици Mitsubishi Heavy Industries за Кондекс.

Category

Интегрирана маркетингова кампания, Цялостен дизайн, съдържание и производство на брошура

Tags

Date published

August 14, 2018