Цели

Целите са отправна точка на всяка кампания. Те задават посоката, а по пътя към постигането им тръгваме ние, въоръжени с опит, маркетингови инструменти, креативност и желание за успех.

Планиране

Умното планиране е ключово за изпълнението на кампанията и постигането на целите ѝ. Разумно разпределение на ресурсите и реалистичното планиране на бюджета са гаранция за успешна реклама.

Изпълнение

Изпълнението – най-сладката и най-сложната част от проекта. Часът на истината, когато затаяваш дъх. Целият екип запретва ръкави и дава живот на идеите, разказва историята и създава героите.

Кои сме ние?

Ние сме разказвачите на истории, авторите на герои и сметачните машинки зад всеки проект!

Силва Торлова

CEO

Професионалното обслужаване на клиентите и постигането на техните цели по креативен и оригинален начин е моя основна мисия. Успехът на нашите кампании е моето удовлетворение. Клиентите винаги трябва да бъдат задоволени.

Янислав Илиев

Social Media Manager

Социалните мрежи са динамиката на съвременното общество. За да завържеш диалог с хората, трябва да говориш на техния език.

Гергана Братанова

Key Account Manager

Интегрираните маркетинг комуникации и в частност събитията са моята професионална страст. И без значение дали са за 10 или 1000 човека, всеки детайл е важен, формирайки големия пъзел.

Симона Цанкова

Account Manager

Комуникацията с клиентите и прецизното изпълнение на ангажиментите ни към тях са моя пряка отговорност. Динамиката на тази работа е моето вдъхновение, а предизвикателствата са моят двигател.

Надя Пенчев

Account Manager

Да приложим алтернативен подход с идеята да добавим стойност за клиента, а не просто да изпълняваме дадена задача - това е подходът, който следвам в работа си по всеки проект.

Деница Янова

Creative Manager

Дизайнът е сложната връзка между въображението и изпълнението. Отговорната задача да създадеш лицето на бранда и усещането за него.

Антония Ишкетиева

Digital Marketing Specialist

Дигиталният маркетинг е пътешествие. Отвежда ни до непознати места, запознава ни с нови хора и ни дава нови знания. Всичко това се случва чрез история – за всеки различна, уникална и вълшебна. А за мен е удоволствие да я разкажа.

Сима Радкова

Content Creator & PR

Създаването на добър текст е вълнуваща задача, която се гради върху качествено и интересно съдържание, представено по ясен начин. За мен е вдъхновяващо да съм част от този процес.
Account manager assistant

Светлана Кунева

Account manager assistant

Творческият процес се подхранва от различното и нестандартно мислене - възможността да се откъснеш от познатите начини на виждане на нещата. Това е, което обичам да правя и аз с всеки проект, с който се захвана.

Силвия Гуджукова

Digital Marketing Specialist

Дигиталният маркетинг е перфектната симбиоза между креативност, ясна визия & поглед out-of-the-box, критичност и голяма доза усет и интуитивност. Именно тази комбинация ме движи стремглаво напред в ежедневното ми предизвикателство да се развивам в професията си, като търся иновативен индивидуален подход, подпомагайки различни брандове да увеличават максимално ефективността от дигиталното си присъствие.

Мисия

Мисията ни е да поставим вашето знаме на върха на продажбите и добрия имидж. Не работим за наградите и славата, а за вашите успехи. Действаме с отдаденост и плам за всеки проект и задача.

Инструменти

Разбира се, успехът няма да е възможен без необходимите инструменти. Затова гледаме да сме в час с най-съвременните маркетингови практики и не се страхуваме да експериметираме.

Измерване

Как разбираме, че сме постигнали добри резултати? Поставяме измерими цели, които следим. Анализираме резултатие. Хубавото на маркетинга е, че е половин изкуство и половин математика.

Обичаме това, което правим и го правим добре.

Защото притежаваме най-важните качества:

Гъвкави

Рекламата е дисциплина, сходна с гимнастиката. Трябва да си гъвкав, да мислиш и да действаш бързо.

Опознаваме

Потапяме се в бизнеса ви, за да оценим предизвикателствата и да опознаме възможностите за вас.

Креативни

Въображението и хуморът ни следват неотлъчно и ни правят креативни.

Точни

Работим стегнато и бързо, мерим внимателно и стреляме само веднъж, но право в целта.

Искате да създадете професионални и работещи рекламни кампании, да развиете марката си и да намерите нови клиенти. Е, тогава имаме еднаква цел.